Metagenics Europe
Metagenics Europe

Metagenics Europe

Sector
Farma (OTC-producten, zonder voorschrift)
Jaar
2023
Bestemming
In meer dan 1.000 apotheken over heel België.
Behoefte van de klant

De klant wilde een permanente vloerdisplay laten ontwikkelen om spontane aankopen van over the counter-producten – die vaak op de toonbank of bij de ingang van de apotheek worden uitgestald – te boosten. Omdat de ruimte in veel apotheken beperkt is, moest de display compact zijn. Bovendien moest de POS-installatie ook duurzaam zijn, met een levensduur van minstens drie jaar, en volledig modulair, zodat apotheken het materiaal eenvoudig kunnen aanpassen afhankelijk van de merken die op dat moment worden uitgelicht.

Oplossingen

Kozmoz ontwierp en produceerde een multimateriaal meubel op maat. Het meubel combineert metaal, hout, plexiglas en karton. De plexiglazen houders bieden plaats voor de verschillende producten van het merk en garanderen een uitstekende zichtbaarheid vanuit elke hoek. Het materiaal werd plat verpakt geleverd en kan in slechts 15 minuten worden gemonteerd.

De display was een enorm succes: Metagenics registreerde sinds de plaatsing een sterke stijging in de verkoop van de uitgestalde producten.

Klaar om samen te werken?

Start een project

Realisaties

Ontdek enkele inspirerende projecten!

Blader door onze producten
Onze realisaties